Vuoden valinnat

 

PM2015PorvooKRVuoden Valinnat on Kenneljuniorit ry:n järjestämä kilpailu, jossa vuosittain palkitaan menestyneitä ja aktiivisia yhdistyksen toimijoita. Vuoden Kenneljuniorin sekä seniorin valitsee kokouksessaan yhdistyksen hallitus. Tunnustus annetaan aktiivisuudesta ja esimerkillisestä asenteesta.

Vuoden valinnat 2017
 Vuoden kenneljuniori  Suvi Keisu
 Vuoden seniori  Tanja Ekholm-Venäläinen
 Junior handler (nuoremmat)   Nella Nemlander 
 Junior handler (vanhemmat)   Sandra Verchinina

 

Vuoden menestyneimmän Kenneljuniorin valintaan voi jokainen jäsen osallistua ilmoittamalla tuloksensa (ikäluokka, näyttelyn aika ja paikka, sijoitustulos, osallistujien määrä, omat pisteesi) osoitteeseen puheenjohtaja@kenneljuniorit.com. Voit ilmoittaa vuoden aikana korkeintaan 10 näyttelyn tulokset. Kilpailuun osallistumisen edellytyksenä on, että kilpailija on maksanut kuluvan vuoden jäsenmaksunsa lokakuun loppuun mennessä.

Kilpailukausi on 1.1.-31.10. Mukaan hyväksytään vain viralliset kilpailut Suomessa (PM ja RN hyväksytään, pentunäyttelyitä ei).

Sijoituspisteet:
1. 5p
2. 4p
3. 3p
4. 2p
5. 1p

Päivän paras saa yllä mainitun lisäksi 2 lisäpistettä. Jos omassa ikäluokassa on ollut osallistujia 30 tai enemmän, saa peruspisteiden lisäksi 3 lisäpistettä. Osallistujamääräpisteet lasketaan luetteloon ilmoitettujen osallistujien mukaan.